468x60

Vasárnapi Tippmix Tippek

Vasárnapi Tippmix Tippek
Németország vs. Szlovákia merkozes eredmegye megtippelese és fogadási tippek.
Labdarúgás fogadási tippek előrejelzések minden nap, okos valasztas tájékoztatto.


Mérkőzések Sportfogadáshoz Tipp Odds Iroda Bónusz

Futball Tippek

Németország - Szlovákia
1.40
unibet
10.0000 Ft

Portugália - Norvégia
1
1.53
unibet
10.000 Ft

Románia - Ukrajna
12
1.38
unibet
10.000 Ft

Olaszország - Skócia
1
1.65
unibet
10.000 Ft

Spanyolország - Bosznia-Hercegovina 
1
1.50
unibet
10.000 Ft

Németország vs Szlovákia foci fogadási tipp!
Nagyon érdekes mérkőzés fogadási vasárnap este Németország és Szlovákia. Ez barátságos mérkőzés két oldal között, de az biztos, Ők nagyon motivált, hogy bizonyítani magukat, mielőtt EURO 2016 Németország nincsenek finom állapot és theyhave elveszett három a terhelés öt mérkőzést. Világkupa győztes készül Európa-bajnokságon, de theyhave nem volt a legjobb formájában, mivel megnyerte a világbajnokságot 2014-ben Németországban sokkal jobb eredményeket a korábbi üléseken Szlovákiával és theyhave nyert számára minden négy ülést két oldal között , Németországban nagy kedvenc nyerni ezt a játékot, de az biztos hogy kísérleteznek fiatal játékosokal is Szlovákia ellen. Manuel Neuer, Mats Hummels és Mesut Özil valószínűleg nem lesz a kezdő tizenegybe de Németországban már sok játékos előtt meg kell vizsgálni EURO Franciaországban. Németország nem sikerült tartani egy tiszta lapot a hat korábbi hazai mérkőzések és theyhave játszani sokkal jobb a védelmi vonalat. A másik oldalon veretlen Szlovákia terhelés hat mérkőzés és theyhave Játszott fantasztikus futball minősítési EURO 2016 Nincsenek sérülés miatti aggodalom Szlovákia theyhave minden játékos teljesen egészséges, és azt várjuk tőlük, hogy megmutassák a legjobb. Hamsik milyen csapat gólkirálya európai minősítő öt gólt, és azt akarja, hogy legyen a legfontosabb szereplők az EURO 2016 Élvezze a fantasztikus barátságos mérkőzés Németország vs Szlovákia és keresni egy kis pénzt a futball becslés és a fogadási tippek.
Hiányzó játékosok

A Német csapatbol nem sok hianyzo játékosok van, akik hiányoznak a mérkőzés elott Bastian Schweinsteiger aki megsérült, és ő nem fog játszani az biztos. Toni Kroos nem érhető el, mint ő jatszot a Real Madrid csapataban a Bajnokok Ligája döntőjében. Az összes többi játékos állnak rendelkezesre a játekra, és erősen motiváltak hogy bizonyítsanak EURO 2016 elott.

A másik oldalon a Szlovákok az összes játékos rendelkezesre áll a meccsre, és mindegyikük alig várják, hogy pozitív merlegel terjenek haza. Akarnak játszani agresszív futball az első percben és fő célkitűzése a meccsre erős lesz foci a védelmi vonalat.
Lehetséges kiindulási lineups

Németország: Leno; Hector, Rüdiger, Boateng, Mustafi; Weigl, Can, Kimmich; Sane, Brandt, Draxler

Szlovákia: Mucha; Pekarik, Skrtel, Durica, Hubocan; Pecovsky, Kucka; Mak, Hamsik, Weiss; Nemec
Németország vs Szlovákia Jóslás

Arra számítunk, nagyon jó focimeccs a fogadás és pénzt vasárnap. Match Németország vs Szlovákia bennünket nagyon jó fogadások és el kell helyezni a pénzt nyerő választás a nagy fogadások. Németországban nagy esélyes ezt a mérkőzést, de ez nem lesz könnyű feladat. Joachim Loew megpróbálja kísérletezni fiatal játékosok, de vannak csendes Closer nyerni ezt a mérkőzést. A másik oldalon a Szlovákia akar játszani agresszív futball és theywill próbálja pontszám az első percben. Mi fog élvezni egy nyitott játék, sok pontozási esélyeit bothsides és ez lesz az egyik érdekes összecsapás és lehetőség minden játékos számára, hogy bizonyítsanak, mielőtt EURO 2016; ugyanakkor a becslés és a fogadási tippek mérkőzés Németország vs Szlovákia Jóslat: Németország nyerni , A második fogadási pick ez a meccs Németország nyeri, és két gólt. Megtalálható nagyon jó fogadási ajánlat erre tét itt. Talán helyes pontszám lesz 2: 1, és azt várjuk több gólt a második félidőben. Szép napot és sok sikert fogadások pénzt keresni a futball becslés és fogadási tippek.
Németország vs Szlovákia

0 Megjegyzések:

Megjegyzés küldése