468x60

Tippmixtippek Bajnokok Ligája Döntő

2016 UEFA bajnokok ligája döntő Milánó San Siro stadion!
UEFA-bajnokok ligája-döntőMilanóban rendezik meg a Bajnokok Ligája döntőt szombat este. Mind a Real Madrid mind a Atletico Madrid is történelmet szeretne irni elhoditani a trofeat. A pálya amelyen jatszak  este a Bajnokok Ligája döntőt nem a legjobbalapotban van ugyan is a stadionban  a AC Milan és az Inter Milan játszott 76 mérkőzést ebben a szezonban, és a fű szőnyeg súlyosanmegviselte ezt.
Várható kezdők valószínűsege;
Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Godin, Gimenez, Luis Filipe - Saul Gabi Fernández, Koke - Griezmann, Torres
Real Madrid: Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Benzema, Ronaldo


Mérkőzések Sportfogadáshoz Tipp Odds Iroda Bónusz

Futball Tippek

Real Madrid - Atletico Madrid
1X 
1.40
unibet
10.0000 Ft

Hull City - Sheffield Wed
1X
1.33
unibet
10.000 Ft

Svájc - Belgium
12
1.36
unibet
10.000 Ft

Szlovénia U21 - Azerbajdzsán U21
1
1.25
unibet
10.000 Ft

Rosenborg - Molde 
1
1.62
unibet
10.000 Ft

Fernando Torres, az Atletico Madrid csatára úgy véli, hogy a szombat esti meccset a Real Madrid a Bajnokok Ligája döntőjében a legfontosabb mérkőzés pályája és az ideális lehetőség, hogy változtatni a történelmet a csapat edzője Diego Simeone.

"Ez a legfontosabb mérkőzés, legkülönlegesebb és legszebb karrierem. Én támogatom ezt a klubot, mivel én öt év, és így lesz valami más, mint az én tapasztalat. Ez valami egyedi és különleges, hogy a trófea, hogy -I nyert Chelsea. a Real Madrid egy erős ellenfél, az egyik legjobb csapat a világon. Reméljük meg tudjuk változtatni a történelem. Ez egy ideális lehetőség, hogy írjon egy oldalt a történelem, hogy senki sem írta meg " azt mondta egy sajtótájékoztatón, mielőtt a Bajnokok Ligája döntőjében, csatár Fernando Torres.

Atletico Madrid Peak lőtt egy gólt a Bajnokok Ligája idei szezonban 11 játékok fejlődött. Fernando Torres kinyitotta az eredménytábla a vitában a negyeddöntőben első mérkőzésén az FC Barcelona a Nou Camp.

Hála Diego Simeone, amely lehetővé tette, hogy visszatérjen a klub, hogy adott nekem bizalmat, azt kellett harcolni nagyon nehéz elkapni egy hely, hogy jelölje meg az új célokat fontosnak és én mielőtt a játék az életem, hogy tartanak szombaton. nincs egyetlen módja annak, hogy elérje a céljait. van fegyver és értékeinket. nagyon fontos, hogy azok, akik jönnek a gyerekek és a fiatalok a klub, hogy elküldi ezeket a dolgokat kívülről érkező. Ezeket tanultam, amikor hazajöttem. Saul és Koke gyermek volt, amikor játszik címzetes első élmény ez a klub. alapvető a csapat, csoport egységét, hogy meg kell érteni. a csoport fél, aki nyer, és címeket. " mondta Torres.

Bajnokok Ligája döntőt az Atletico és a Real Madrid játsza szombaton a  Milánói San Siro stadionban.

0 Megjegyzések:

Megjegyzés küldése