468x60

Napi Tuti Tippmix Tippek 2019 Március 06.

br />

Nyerő Tippmix Tippek Minden Nap!!!
Nyerő sportfogadó TIPPMIX TIPPEK.
Mai labdarúgó mérkőzések esélylatolgatása!

Mérkőzések Sportfogadáshoz Tipp Odds Iroda Bónusz

Futball Tippek

PSG - Manchester United
1
1.52
unibet
10.0000 Ft

FC Porto - AS Roma
1
1.85
unibet
10.000 Ft

Vitre - Nantes
2
1.22
unibet
10.000 Ft

Picerno - Gravina
1
1.36
unibet
10.000 Ft

Radnik - FK Vozdovac
1
1.44
unibet
10.000 Ft


PSG vs Manchester United előrejelzés, fogadási tippek, esélyek!
Ezen a szerdán két európai óriás szembesül a Le Parc des Princesnél. A PSG a Manchester Unitedet a 16 legjobb kiesési fázis második szakaszában fogja elhelyezni. Egy dolog biztos, hogy a legjobbak lesznek, hogy a győzelem és a verseny következő részében egy hely legyen.
A PSG a C-csoport első helyén befejezte a Bajnokok Ligája csoportos kampányát, tizenegy ponttal három győzelemből, két húzásból és egyetlen veszteségből. Ez Párizs hetedik egymást követő Bajnokok Ligája kampánya, és minden alkalommal elérték a 16-os fordulót.
A Manchester United ebbe a mérkőzésbe lépett, miután a második csoportot H csoportban tíz ponttal három nyereményből, egy döntetlenből és két veszteségből állt. Érdekes lesz látni, hogy a csapat miért játszik a Bajnokok Ligájában a vezetői változás után. A győzelem megszerzése itt az edző Solskjær legnagyobb kihívása. Ez a tizenegyedik megjelenésük a 16-os körben (hat győzelem, négy veszteség), és a 18. részük az UEFA Bajnokok Ligája kiütési szakaszában. Solskjaer bejelentette, hogy Anthony Martial nem fog játszani a PSG ellen. A klub nem akar kockáztatni a sérülés súlyosbodását, ami azt jelenti, hogy a Man United 10 játékos hiányzik Párizsban.
A két fél csak két meccset játszott a történelemben. Az első 2015-ben jött a Nemzetközi Bajnokok Kupájában, amikor a PSG 0-2 ponttal győzött, a második pedig néhány héttel a nyakkendő első szakaszában. Az összecsapás fizikai volt, és a játékvezetőnek tíz sárga lapot kellett mutatnia. United a második felének közepéig sikerült megszabadulnia a hatalmas francia támadástól, amikor néhány perc alatt Kimpembe és Mbappe gólt szerzett, és velük a győzelmet biztosították.
Beágyazva a Getty Images-ből
Hiányzó játékosok
A PSG-nek több hiányzó szereplője van a Manchester United elleni mérkőzésen. Edinson Cavani, Neymar és Thomas Meunier megsérültek és nem fognak játszani a mérkőzésen. Adrien Rabiot egy másik játékos, aki kétséges a mérkőzésen. Az összes többi játékos elérhető a mérkőzésen, és szívesen csinálnak valamit a Bajnokok Ligájában ebben a szezonban.
A másik oldalon a Manchester United-nek rengeteg hiányzó játékos van a játékban. Antonio Valencia, Matteo Darmian, Juan Mata, Ander Herrera, Jesse Lingard, Alexis Sánchez, Nemanja Matic és Paul Pogba mind sérültek, és nem játszhatnak. Phil Jones és Anthony Martial kétséges a mérkőzésen. Minden más játékos készen áll a játékra.
Lehetséges kezdő sorok
PSG: Buffon; Bernat, Kimpembe, Silva, Kehrer; Marquinhos, Verratti; Maria, Draxler, Nkunku; Mbappe
Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Lindelof, Shaw; McTominay, Fred; Dalot, Pereira, Rashford; Lukaku
PSG vs Manchester United Prediction
Egy nagyszerű labdarúgó játék a Bajnokok Ligájában szerdán este vár ránk, amikor a PSG a Manchester United-et veszi át. A párizsi embereknek nagy előnyük van az első lábról, és jó eséllyel rendelkeznek. A PSG legalább két gólt szerzett az utolsó hét Bajnokok Ligájában. Szeretnek támadó és vonzó labdarúgást játszani, és biztosan megpróbálnak legalább egy gólt szerezni. A másik oldalon a Manchester United-nek rengeteg hiányzó játékosa van a mérkőzésen, és nincs sok esélyük a jogosultságra. De United nagy labdarúgó klub, és mindannyian elvárják tőlük, hogy megpróbálják. Ezt megteszik, és mindent megtesznek azért, hogy jogosultak legyenek.
Előrejelzéseink és fogadási tippjeink a PSG vs Manchester United mérkőzésre: mindkét csapat szerez gólt. Ezen a meccsen minden lehetséges, így a legjobb lehetőség a célok fogadására. Lehet, hogy megpróbálhat több pénzt nyerni több mint 2,5 góljával. Kellemes fogadás napja és jó szerencséje a pénzért a labdarúgás-előrejelzéssel és a fogadási tippekkel.
PSG vs Manchester United Fogadás
PSG vs Manchester United esélyek:

0 Megjegyzések:

Megjegyzés küldése